مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 دی 1397 ساعت 12:012019-01-06سياسي

انجمن اسلامی دانشجویان امیرکبیر: وزیراطلاعات با پاسخگویی درباره اظهارات اسماعیل بخشی زمینه سوءاستفاده دشمن را از بین ببرد


انجمن اسلامی دانشجویان امیرکبیر( عضو دفتر تحکیم وحدت) طی نامه ای از سید محمود علوی وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران خواستند تا در خصوص اظهارات اسماعیل بخشی شفاف سازی کند تا زمینه برای سوءاستفاده فراهم نشود.

- به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، انجمن اسلامی دانشجویان امیرکبیر( عضو دفتر تحکیم وحدت) طی نامه ای از سید محمود علوی وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران خواست تا در خصوص اظهارات اسماعیل بخشی شفاف سازی کند تا زمینه برای سوء استفاده فراهم نگردد.

  در این نامه آمده است: امروز، در آستانه 40 سالگی انقلاب عزیزمان قرار داریم.

انقلابی که با وجود خفقان سنگین حاکم بر کشور در استبداد رژیم پهلوی، و حمایت همه جانبه عوامل دولت های استکباری و در راس آنها ایالات متحده آمریکا از آن، با خیزش مردم به رهبری حضرت امام (ره) و با ایمان و اعتقاد راسخ آنها با هدف تحقق آرمان های اصیل انقلاب به ثمر نشست.

آرمان هایی نظیر: استقلال، آزادی، امنیت در ابعاد مختلف، برقراری قوانین اسلامی و عدالت.

در این 40 سال، دشمنان کور دل که با حرکت عظیم جمهوری اسلامی ایران در مسیر ایجاد تمدن اسلامی مخالفند؛ از هیچ گونه تلاشی برای سنگ اندازی و جلوگیری از تحقق این آرمانها فروگذار نکردند و لحظه ای دست از دشمنی و عداوت برنداشتند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انجمن اسلامی دانشجویان امیرکبیر: وزیراطلاعات با پاسخگویی درباره اظهارات اسماعیل بخشی زمینه سوءاستفاده دشمن را از بین ببرد

انجمن اسلامی دانشجویان امیرکبیر: وزیراطلاعات با پاسخگویی درباره اظهارات اسماعیل بخشی زمینه سوءاستفاده دشمن را از بین ببرد