مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 8 دی 1397 ساعت 09:102018-12-29دانش

پژوهشکده آب تاسیس کنیم


پتانسیل ایجاد پژوهشکده آب را در استان داریم.

- رییس دانشگاه لرستان گفت: پتانسیل ایجاد پژوهشکده آب را در استان داریم.

دکتر خسرو عزیزی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، درباره پژوهشکده سنگ دانشگاه که جزو مصوبات دولت دهم بود، اظهار کرد: وزارت علوم با توسعه کمی در ایجاد رشته های جدید، پژوهشکده و دانشگاه جدید با وسواس عمل می کند.

وی ادامه داد: احساس کردیم با توجه به وجود پتانسیل های لازم در حوزه معادن و سنگ این مصوبه که ایجاد پژوهشکده سنگ است را پیگیری کنیم.

عزیزی گفت: برای ایجاد این پژوهشکده، زیرساخت های لازم و تجهیزات آزمایشگاهی گران قیمت نیاز دارد.

رییس دانشگاه لرستان بیان کرد: با توجه به محدودیت های اعتباراتی و تجهیزاتی، نمی توانیم بودجه ای برای تجهیزات پژوهشکده سنگ لحاظ کنیم.

وی یادآور شد: مقدمات پژوهشکده علمی-تحقیقاتی بلوط و سنگ، را انجام داده ایم و مقدمات اجرای آن در دست انجام است.

رییس دانشگاه لرستان اظهار کرد: پژوهشکده عسل و فرآورده های آن در هیأت امنای دانشگاه لرستان تصویب شد که باید در دفتر گسترش مطرح و سپس ارزیابی مجوز آن نهایی شود.

وی تأکید کرد: پتانسیل ایجاد پژوهشکده آب در استان را نیز داریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پژوهشکده آب تاسیس کنیم

پژوهشکده آب تاسیس کنیم