مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 دی 1397 ساعت 01:002018-12-25سياسي

نمی شود به مردم از تحریم بگوییم و خودمان «شاسی بلند» سوار شویم


دولت باید دستورالعملی تهیه کند و در آن به طور جدی انجام ماموریت های داخلی و خارجی هزینه بر را به سمت کاهش این هزینه ها حرکت دهد وگرنه این نمی شود که به مردم بگوییم تحریم هستیم اما خودمان با خودروی شاسی بلند تردد کنیم.

- نمی شود به مردم از تحریم بگوییم و خودمان شاسی بلند سوار شویم یک نماینده سابق مجلس گفت: دولت باید دستورالعملی تهیه کند و در آن به طور جدی انجام ماموریت های داخلی و خارجی هزینه بر را به سمت کاهش این هزینه ها حرکت دهد وگرنه این نمی شود که به مردم بگوییم تحریم هستیم اما خودمان با خودروی شاسی بلند تردد کنیم.

مؤید حسینی صدر در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به این پرسش که اولویت های فعلی دولت برای عبور از شرایط تحریم شامل چه مواردی است، اظهار کرد: یکی از مهمترین اولویت های دولت، کاهش هزینه های غیرضروری است.

هزینه های جاری از جمله هزینه انواع مأموریت های داخلی و خارجی باید در شرایط فعلی به طور جدی، کنترل شود.

وی با بیان این که هزینه های جاری کشور را می توان به یک سوم حد فعلی کاهش داد ، گفت: دولت باید در کنار کاهش هزینه های جاری، افزایش درآمد را نیز در نظر داشته باشد و برای رسیدن به این هدف، می توان از حوزه هایی مانند معادن و ترانزیت دریایی و هوایی که چندان با موضوع تحریم مرتبط نیستند، بهره برد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نمی شود به مردم از تحریم بگوییم و خودمان «شاسی بلند» سوار شویم

نمی شود به مردم از تحریم بگوییم و خودمان «شاسی بلند» سوار شویم