مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 آذر 1397 ساعت 13:462018-12-20ورزشي

پایان مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی آبهای آرام گیلان، تهران و همدان مقام های اول تا سوم را بدست آوردند


مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی آبهای آرام مردان امروز پس از برگزاری رقابت های مسافت 500 و 200 متر در دریاچه آزادی با قهرمانی تیم گیلان به پایان رسید.

- به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی فدراسیون قایقرانی، روز دوم مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی آبهای آرام مردان با برگزاری دور مقدماتی و نیمه نهایی مسافت 200 متر آغاز شد و پس از انجام مسابقات فینال 500 و 200 متر به پایان رسید.

این رقابت ها در مواد المپیکی برگزار شد و ورزشکاران در کایاک یکنفره 200 متر با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در کایاک یکنفره 200 متر گروه اول علی آقا میرزایی از گیلان اول، میلاد اسدنیا از خوزستان دوم و طاهر افشار از کرمانشاه سوم شدند، در گروه دوم علیرضا جهان نما از تهران اول، کسری اشرفی از کردستان و محسن اسدنیا از خوزستان دوم شدند، در گروه سوم امید احمدی از زنجان، پیمان قوی دل از گیلان و احمدرضا طالبیان از اصفهان اول تا سوم شدند و در گروه چهارم امیر آقامیرزایی از گیلان، علی مولایی از تهران و شایان مافی از گیلان در رده های اول تا سوم قرار گرفتند.

در رقابت نیمه نهایی این ماده نیز قایقرانان در 3 گروه مسابقه دادند.

در گروه اول علی آقامیرزایی، پیمان قوی دل و شایان مافی هر سه از گیلان اول تا سوم شدند، در گروه دوم علیرضا جهان نما و علی مولایی از ته


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پایان مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی آبهای آرام گیلان، تهران و همدان مقام های اول تا سوم را بدست آوردند

پایان مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی آبهای آرام گیلان، تهران و همدان مقام های اول تا سوم را بدست آوردند