مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 آذر 1397 ساعت 14:352018-12-13حوادث

نجات فرد جوانی از خودکشی توسط مأمور وظیفه شناس ناجا در بندرعباس


فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس از نجات فرد جوانی از خودکشی توسط مأمور وظیفه شناس ناجا در شهرستان خبر داد.

- به گزارش ایسنا، سرهنگ محمد اسماعیل مشایخ گفت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی برابر اعلام اقدام به خودکشی یک جوان بندرعباسی، بلافاصله گروهبان یکم بهنام میرزایی واحد گشت موتوری شهرستان جهت بررسی موضوع به محل اعزام شد.

وی تصریح کرد: مأمور وظیفه شناس با حضور در محل مشاهده می کند پسر جوان به علت بیماری اعصاب و روان قصد خودکشی در منزل داشته که با توجه به شرایط روحی نامساعد وی عوامل اورژانس نیز امکان هیچ گونه عکس العملی نداشتند.

این مسئول انتظامی اظهار کرد: مأمور وظیفه شناس با صبر و حوصله ضمن گوش دادن به صحبت های فرد، وی را به آرامش دعوت و وی را از اقدام به خودکشی منصرف می کند.

مشایخ با اشاره به این که این موضوع با حضور به موقع و اقدام سریع نیروهای امدادی و پلیس بندرعباس ختم به خیر شد و جوان از مرگ حتمی نجات یافت، یادآور شد: فرد مورد نظر توسط عوامل اورژانس به بیمارستان اعزام و از طرف اهالی محل و خانواده جوان از عملکرد پلیس تقدیر و تشکر شد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نجات فرد جوانی از خودکشی توسط مأمور وظیفه شناس ناجا در بندرعباس

نجات فرد جوانی از خودکشی توسط مأمور وظیفه شناس ناجا در بندرعباس