مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آذر 1397 ساعت 15:252018-11-28اقتصادي

الجزائر: سفر بن سلمان ارتباطی به بازار نفت ندارد


وزیر انرژی الجزائر اعلام کرد که سفر ولیعهد سعودی به این کشور دیپلماتیک و دوستانه است و هیچ ارتباطی با بازار جهانی نفت ندارد.

- به گزارش ایسنا، به نقل از النشره، مصطفی قیطونی، وزیر انرژی الجزائر خطاب به خبرنگاران گفت: سفر محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان به الجزائر یک سفر برادرانه و دوستانه است و هیچ ارتباطی با بازار جهانی نفت ندارد.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص فشارهای واشنگتن بر سازمان اوپک برای افزایش تولید نفت هم گفت: اوپک سیاسی عمل نکرده و نخواهد کرد.

اوپک در بخش انرژی فعال است و هر آنچه که مربوط به بازار نفت می شود را برسی می کند.

قیطونی در ادامه افزود: عربستان از توافق کاهش نفت که میان اوپک و تولیدکنندگان نفت خارج از این سازمان امضا شده است، عقب نشینی نکرده است، ریاض به مقدار کمی تولیداتش را افزایش داد تا با کمبود عرضه مقابله کند که این کمبود عرضه ناشی از کاهش تولید در ونزوئلا و لیبی بود و این اقدام ریاض با هدف تضمین توازن بازار بوده است.

قیطونی تاکید کرد که کشورش در حال حاضر به دنبال نزدیک کردن دیدگاه ها میان کشورهای تولیدکننده نفت است که برخی عضو اوپک و برخی عضو آن نیستند و به بررسی تمامی دیدگاه ها و داده ها و پیشنهادات برای دست یابی به توافقی که همگان را راضی کند، می پردازد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

الجزائر: سفر بن سلمان ارتباطی به بازار نفت ندارد

الجزائر: سفر بن سلمان ارتباطی به بازار نفت ندارد