مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 29 آبان 1397 ساعت 17:102018-11-20پزشكي

تماشای زیاد تلویزیون می تواند باعث مرگ زودرس شود


پژوهشگران دانشگاه گلاسگو (University of Glasgow) اسکاتلند در مطالعه اخیرشان دریافته اند افرادی که روزانه بیش از 2 ساعت و 12 دقیقه تلویزیون مشاهده می کنند، - پژوهشگران "دانشگاه گلاسگو "(University of Glasgow) اسکاتلند در مطالعه اخیرشان دریافته اند افرادی که روزانه بیش از 2 ساعت و 12 دقیقه تلویزیون مشاهده می کنند، در معرض خطر ابتلا به مرگ زودرس قرار دارند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، تماشای تلویزیون به مدت چند ساعت در هر روز می تواند به سلامت افراد لطمه وارد کرده و حتی منجر به مرگ زودرس آنها شود.

پژوهشگران بر این باورند که عادتهایی مانند سیگار کشیدن و مصرف نوشیدنی و غذاهای مضر افزایش می یابد و همه اینها برای سلامتی افراد مضر است.

در این مطالعه پژوهشگران دانشگاه گلاسکو سلامت و میزان تماشای تلویزیون افراد 40 تا 69 ساله را مورد بررسی قرار دادند تا ببینند چه تعداد از این افراد چهار ساعت یا بیش از آن تلویزیون تماشا می کنند.

پس از انجام بررسی ها پژوهشگران دریافتند افرادی که به مدت 2 ساعت و 12 دقیقه در روز تلویزیون تماشا میکرند، زندگی کاملا سالم و افرادی که 2 ساعت و 54 دقیقه در روز تلویزیون تماشا می کنند، تقریبا سالم بودند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تماشای زیاد تلویزیون می تواند باعث مرگ زودرس شود

تماشای زیاد تلویزیون می تواند باعث مرگ زودرس شود