مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 آبان 1397 ساعت 08:162018-10-28سياسي

راهپیمایی اربعین میراث انقلاب اسلامی و شهداست/ فرصت خوبی برای معرفی اسلام به جهانیان فراهم شده


حجت الاسلام شهاب مرادی کارشناس مسائل دینی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو گفت: دشمنان سعی دارند تفرقه افکنی میان ایران و عراق ایجاد کنند و همانند دوران صدام که نه ایرانی ها به این راحتی می توانستند به پیاده روی اربعین بروند و نه عراقی ها .

- کارشناس مسائل دینی گفت: ما امروز فرصتی داریم که اسلام را با حضور در راهپیمایی اربعین به نمایش بگذاریم و امام حسین(ع) را به جهانیان معرفی کنیم.

حجت الاسلام شهاب مرادی کارشناس مسائل دینی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو گفت: دشمنان سعی دارند تفرقه افکنی میان ایران و عراق ایجاد کنند و همانند دوران صدام که نه ایرانی ها به این راحتی می توانستند به پیاده روی اربعین بروند و نه عراقی ها با این عظمت شرکت می کردند لذا این همه موکب و این تعداد خدمت گذار امام حسین(ع) از شهدای گذشته و انقلابی است که ما در گذشته رقم زده ایم.

وی افزود: ما امروز فرصتی داریم که اسلام را با حضور در راهپیمایی اربعین به نمایش بگذاریم و عبارت مغناطیسی امام حسین(ع) که تاثیر زیادی در دنیا دارد را به جهانیان معرفی کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راهپیمایی اربعین میراث انقلاب اسلامی و شهداست/ فرصت خوبی برای معرفی اسلام به جهانیان فراهم شده

راهپیمایی اربعین میراث انقلاب اسلامی و شهداست/ فرصت خوبی برای معرفی اسلام به جهانیان فراهم شده