مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 مهر 1397 ساعت 12:102018-10-13سياسي

پرونده سلطان سکه و باقری درمنی به دیوان عالی کشور رفت


رییس کل دادگستری استان تهران از ارجاع پرونده دو محکوم به اعدام پرونده های اخیر فساد اقتصادی به دیوان عالی کشور خبر داد.

- به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت متهمان پرونده واردات غیرقانونی خودرو اظهار کرد: تکمیل تحقیقات در حال انجام است، رسیدگی دادگاهی در اسرع وقت خواهد بود و میثم رضاییان هم جزو این متهمان پرونده خودرویی است.

وی در خصوص رسیدگی به تجدیدنظر پرونده مشایی و جوانفکر گفت: مرجع تجدیدنظر پرونده مشایی دادگاه تجدیدنظر است و اعتراض وی به دادگاه تجدیدنظر می رود، اگر ارسال نشده باشد امروز و فردا ارسال می شود و اعتراض در پرونده جوانفکر به دلیل غیابی بودن رای ابتدا در دادگاه بدوی مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وی در پاسخ به پرسشی پیرامون پرونده ثامن الحجج گفت: این پرونده هنوز به دیوانعالی کشور ارسال نشده است، در این پرونده تعداد شکات زیاد بودند و از ابلاغ هایی که لازم بود سه مورد برنگشته بود تا بتوانیم پرونده را به دیوان عالی ارسال کنیم.

رییس کل دادگستری استان تهران در مورد پرونده متهمین فساد اقتصادی گفت: به رای باقری درمنی و مظلومین اعتراض شده و پرونده به دیوان عالی ارجاع شده است و باید در دیوان عالی کشور تعیین شعبه شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرونده سلطان سکه و باقری درمنی به دیوان عالی کشور رفت

پرونده سلطان سکه و باقری درمنی به دیوان عالی کشور رفت