مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 مهر 1397 ساعت 17:562018-09-26اقتصادي

رییس سازمان میراث فرهنگی: حضور گردشگران عراقی در ایران با هدف درمان/ در بحث تبلیغات عقب مانده ایم


روند گردشگری درمانی و توریسم سلامت را که بررسی می کردیم متوجه شدیم که عراق، ترکیه ، آذربایجان و حتی روسیه جز ورودی های گردشگری به ایران بوده اند.

- به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی خبرگزاری فارس، علی اصغر مونسان در نخستین همایش سراسری جامعه هتلداران ایران که در آستانه روز جهانی گردشگری در هتل اسپیناس پلاس برگزار شد، اظهار داشت: روز جهانی گردشگری را در حالی برگزار می کنیم که تعداد گردشگران بین المللی از مرز یک میلیارد گذشته است.

وی افزود: خوشبختانه علی رغم تحریم ها و وضعیت اقتصادی، گردشگری ورودی در را در سال 96 با 4 درصد رشد مثبت به اتمام رساندیم و این آمار در 5 ماهه سال 97 بیش از 3 میلیون رسیده است.

مونسان تصریح کرد: روند گردشگری درمانی و توریسم سلامت را که بررسی می کردیم متوجه شدیم که عراق، ترکیه ، آذربایجان و حتی روسیه جز ورودی های گردشگری به ایران بوده اند.

معاون رییس جمهور ادامه داد: علی رغم اینکه نرخ ها افزایش و پروازها کاهش داشته، فعالان حوزه گردشگری در شرایط سخت موفقیت های خوبی را رقم زدند.

وی تصریح کرد: موضوع شغل یکی از ابعاد مهمی است که گردشگری توانسته به آن کمک کند اما آنچه برای رشد گردشگری مهم است ایجاد زیرساخت های اساسی و تبلیغات درست در حوزه کردشگری است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس سازمان میراث فرهنگی: حضور گردشگران عراقی در ایران با هدف درمان/ در بحث تبلیغات عقب مانده ایم

رییس سازمان میراث فرهنگی: حضور گردشگران عراقی در ایران با هدف درمان/ در بحث تبلیغات عقب مانده ایم