مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 مهر 1397 ساعت 12:302018-09-25بين الملل

غرضی: من اختیار اعدام نداشتم


حمله عراق به نقطه صفر مرزی در نخستین روز جنگ تحمیلی و جلوگیری از آن همچنان نقطه اختلافی میان فرماندهان وقت ارتش و سیدمحمد غرضی، استاندار وقت خوزستان است.

- به گزارش ایسنا، شرق نوشت: نامزد ناکام و در عین حال متفاوت انتخابات ریاست جمهوری 92 در 77 سالگی همچنان روی خط اخبار است؛ تا جایی که وقتی از چرایی ناتوانی ارتش در جلوگیری از حمله عراق در منطقه صفر مرزی در روز 31 شهریور 59 پرسش می شود، انگشت اتهام نظامیان بعد از 38 سال به سمت محمد غرضی نشانه می رود.

غلامرضا حسنی سعدی، جانشین فرماندهی ستاد مرکزی خاتم الانبیا، در واکنش به این گزاره که بعضی ها می گویند چرا ارتش در صفر مرزی عراق را متوقف نکرد ، گفته است: همین غرضی که استاندار وقت خوزستان بود، چه ها با لشکر 92 نکرد.

این فرد بیشترین صدمه را به ارتش وارد کرد.

خود ظهیرنژاد که فرمانده نزاجا بود، در خط مقدم بود و فرماندهی می کرد.

در سوسنگرد و مناطق دیگر ارتش عراق متوقف شد ولی ارتش عراق دست بردار از خرمشهر و آبادان نبود تا اروندرود را از آن خود کند.

اگر چه سعدی توضیح بیشتری نداده است که صدمات غرضی به ارتش چه بوده است، با این حال پیش از سعدی، ناخدا هوشنگ صمدی هم چندی قبل در برنامه تاریخ شفاهی خشت خام ادعایی مشابه و بلکه تندتر علیه غرضی مطرح کرده و گفته بود: 45 روز قبل از جنگ، سیدمحمد غرضی که آن د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

غرضی: من اختیار اعدام نداشتم

غرضی: من اختیار اعدام نداشتم