مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 مهر 1397 ساعت 18:512018-09-23سياسي

استفاده از ظرفیت اساتیدو دانشگاهیان در معاونت قوانین ضروری است


رییس مجلس شورای اسلامی ضمن انتصاب حسین میرمحمد صادقی به عنوان معاون جدید قوانین مجلس، بر استفاده از ظرفیت اساتید حقوقدان دانشگاهی در این معاونت تاکید کرد.

- به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی لاریجانی در مراسم تودیع و معارفه معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از امیدوار رضایی به جهت تبیین وظایف و اقدامات این معاونت، گفت: ایشان سوابق خود را توضیح و اقدامات انجام گرفته در طول سال های گذشته را تشریح کرد.

در دوره مسئولیت وی با توجه به تجربه حضور در مجلس و هیات رییسه و علاقمندی به این حوزه به ویژه در زمان بررسی برنامه های توسعه ای کشور و بودجه، کار با دقت و به صورت شبانه روزی دنبال می شد.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان تقدیر و تشکر از آقای امیدوار رضایی و افرادی که در این معاونت همکاری می کنند، تصریح کرد: پیشنهادات قابل استفاده و مفیدی برای هیات رییسه و نمایندگان ارائه و اجرایی شده و در این مدت زحمات زیادی کشیده اند.

هم اکنون نیز به عنوان مشاور رییس مجلس منصوب شده اند و با توجه به تجربیات ایشان اقتضا می کند تا در مجلس حضور داشته باشند.

وی افزود: آقای حسین میرمحمدصادقی نیز از شخصیت های دانشگاهی و حقوقدان است که سال ها در این حوزه تحصیل و آثار علمی از خود به جای گذاشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از ظرفیت اساتیدو دانشگاهیان در معاونت قوانین ضروری است

استفاده از ظرفیت اساتیدو دانشگاهیان در معاونت قوانین ضروری است