مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 مرداد 1397 ساعت 14:212018-08-14سياسي

قطعی کردن درصد امتیاز سوابق تحصیلی گامی برای حذف کنکور


وزیر آموزش وپرورش با اشاره به نامه 170 نماینده مجلس، گفت: برای حذف کنکور چاره ای جز افزایش امتیاز سوابق تحصیلی نیست.

- به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید محمد بطحایی با اشاره به نامه 170نماینده به وزیر علوم درباره بازنگری در محاسبه نمره معدل در کنکور تأکید کرد: اجرای قانون حذف کنکور مصوب مجلس را منوط به افزایش تدریجی سهم معدل و قطعی شدن اثر آن است.

وزیر آموزش وپرورش گفت: نمایندگان در نامه ارسالی خواستار بررسی مجدد و بازنگری این موضوع شدند، بنابراین باید در جلسه ای خدمت نمایندگان برسیم و مبنای این کار را مجدداً توضیح دهیم.

وی افزود: اگر بنا باشد کنکور به تدریج حذف شود چاره ای جز این نیست که درصد امتیاز سوابق تحصیلی را قطعی کنیم و به تدریج میزان آن را افزایش دهیم، در غیر این صورت باید ازنظر قبلی عدول کنیم و بگوییم کنکور بماند؛ راه دیگری جز تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در کنکور نداریم.

وزیر آموزش وپرورش گفت: درصورتی که قصد، حذف کنکور است باید پیشینه تحصیلی افراد را درنتیجه این آزمون دخالت دهیم؛ اما تأثیرگذاری سوابق تحصیلی باید بر اساس منطق علمی قوی باشد و این اشکال وارد است.

باید در سال های آینده مشکلات اصلاح و سوابق تحصیلی جانشین کنکور شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قطعی کردن درصد امتیاز سوابق تحصیلی گامی برای حذف کنکور

قطعی کردن درصد امتیاز سوابق تحصیلی گامی برای حذف کنکور