مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 تیر 1397 ساعت 14:052018-07-21اقتصادي

صنایع دستی موفق نبود چون جزیره ای عمل کرده ایم


اقتصاد هنر، کمک به تسهیل صادرات و آموزش چگونگی تولید صنایع دستی برای جامعه هدف از جمله فعالیت هایی است که خانه صنایع دستی اصفهان برای بهبود وضعیت این صنعت در دستور کار دارد.

- رییس خانه صنایع دستی اصفهان گفت: اقتصاد هنر، کمک به تسهیل صادرات و آموزش چگونگی تولید صنایع دستی برای جامعه هدف از جمله فعالیت هایی است که خانه صنایع دستی اصفهان برای بهبود وضعیت این صنعت در دستور کار دارد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمدرضا اخلاقی امروز شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص چگونگی فعالیت خانه صنایع دستی، اظهار کرد: این خانه فعالیت های خود را در حوزه آموزش، تولید و تامین ملزومات اجرایی خواهد کرد و برای فرصت های اشتغال صنایع دستی برنامه های زیادی در دستور کار دارد؛ در واقع این خانه چهار محور آموزش، تولید، فروش و اشتغال و کارآفرینی را در حوزه صنایع دستی دنبال خواهد کرد.

وی افزود: در حوزه آموزش، آموزش هنرهای سنتی از جمله جمله فیروزکوبی، قلمکاری و .

را دنبال می کند همچنین با دپارتمان های هنری، هنرهای کاربردی از جمله مد و لباس را با تلفیق هنرهای سنتی ارائه خواهد کرد و استانداردهای جهانی را در آن جدی می گیرد.

رییس خانه صنایع دستی اصفهان ادامه داد: یکی از ضعف های که هنرمندان ایرانی از آن رنج می برند آشنا نبودن با موضوع اقتصاد هنر است موضوعی که در


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صنایع دستی موفق نبود چون جزیره ای عمل کرده ایم

صنایع دستی موفق نبود چون جزیره ای عمل کرده ایم