مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 تیر 1397 ساعت 11:062018-07-18سياسي

لجن پراکنی به شورای نگهبان نشان از انقلابی عمل کردن این نهاد ارزشی است


نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت: لجن پراکنی به شورای نگهبان نشان از انقلابی عمل کردن این نهاد ارزشی است که برخی ها می خواهند شان و جایگاه آن را متزلزل کنند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، آیت الله سیدرحیم توکل صبح امروز در دیدار با اعضای شورای نگهبان با تقدیر و تشکر از اعضای شورای نگهبان استان و تبریک دهه کرامت، اظهار کرد: شورای نگهبان محل اجماع نظرها است و حقوق دان ها، فقها و کارشناسان صاحب نظر باید استدلال کنند و در جمع اعضای شورای نگهبان نظرات بررسی و کارشناسی های لازم به دقت انجام می گیرد.

وی افزود: بنده معتقدم از معلومات نخبگان، معتمدان و برخی شخصیت های متعهد در بیرون شورای نگهبان هم مشورت و همه پرسی صورت گیرد.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: بررسی ها در شورای نگهبان باید به صورت دقیق و کارشناسی شده باشد اساسا شورای نگهبان در برابر خطرهایی مانند نفوذ در جمهوری اسلامی باید نگهبانی کند.

توکل با اشاره به اینکه افراد خائن و معاند در جمهوری اسلامی با تابلو به صحنه نیامدند، افزود: باید شورای نگهبان افرادی را که تظاهرنما هستند و سعی می کنند در دستگاه های اجرایی نفوذ کنند در مقابل آنان ایستادگی کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لجن پراکنی به شورای نگهبان نشان از انقلابی عمل کردن این نهاد ارزشی است

لجن پراکنی به شورای نگهبان نشان از انقلابی عمل کردن این نهاد ارزشی است