مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 تیر 1397 ساعت 23:502018-07-16بين الملل

رایزنی های عراقچی در هند برای ایجاد ساختار مقابله با تحریم های آمریکا


معاون سیاسی وزیر امورخارجه کشورمان، گفت: با طرف های هندی به دنبال راه حل هایی هستیم تا بتوانیم همکاری های خود را بدون اینکه با مشکلات ناشی از تحریم های آمریکا مواجه شویم، - ادامه بدهیم.

به گزارش ایسنا، پانزدهمین دور گفت وگوهای سیاسی ایران و هند در جریان سفر اخیر سیدعباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران به دهلی نو برگزار شد.

این دیپلمات ارشد کشورمان در دیدارهای جداگانه ای با ویجی گوکله قائم مقام وزارت امور خارجه هند و ام جی اکبر وزیر مشاور در وزارت امور خارجه هند مهمترین تحولات منطقه و گسترش مناسبات و روابط دوجانبه را بررسی کردند.

در این گفتگوها آخرین تحولات مربوط به برجام و چگونگی استمرار همکاری های دو کشور پس از خروج آمریکا از این توافق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

طرفین برجام را دستاورد مهم دیپلماسی و متعلق به کل جامعه بین المللی دانسته و بر ضرورت پایبندی همه طرف ها و اجرای کامل مفاد آن تاکید کردند.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان همچنین در جریان این سفر در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما در دهلی نو با بیان اینکه در این مذاکرات درباره روابط دو جانبه در ابعاد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و کنسولی و مسائل مختلف منطقه از جمله افغانستان و پاکستان با طرف های هندی گفتگو کرده است، گفت: برجام و ادامه همکاری های هند و ایران از مهمترین


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رایزنی های عراقچی در هند برای ایجاد ساختار مقابله با تحریم های آمریکا

رایزنی های عراقچی در هند برای ایجاد ساختار مقابله با تحریم های آمریکا