مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 تیر 1397 ساعت 23:262018-07-16سياسي

تنگه هرمز همچنان زیر سایه سپاه/ سر به زیری آمریکایی ها در خلیج فارس


به گفته سخنگوی سپاه در رفتار و گشت ها و کنترل های نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس و تنگه هرمز تغییر خاصی صورت نگرفته و اگر رویارویی با آمریکایی ها کمتر اتفاق افتاده بدلیل درک قدرت سپاه توسط آنهاست.

- به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو"، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا در توییتی گفته است که میزان درگیری شناورهای آمریکایی با نیروهای ایرانی در خلیج فارس در سال 2018 به صفر رسیده است.

برخی از رسانه ها و کارشناسان خارجی تغییر عملکرد ایران در این منطقه را دلیل آن نامیدند اما سردار شریف سخنگوی سپاه با رد این اظهارات می گوید گشت های دریایی سپاه و ماموریهای آنها هیچ تغییری نکرده و اگر میزان برخوردها کاهش داشته به دلیل قانونمندتر شدن رفتار آمریکایی ها در خلیج فارس است.

نیروی دریایی سپاه طبق تقسیم وظایف صورت گرفته با نیروی دریایی ارتش، مسئولیت حراست از تنگه هرمز و خلیج فارس را برعهده دارد.

خلیج فارس و تنگه هرمز در مقاطع مختلف عرصه رویارویی مستقیم و بی واسطه سپاه پاسداران با ارتش آمریکا بوده است.

این منطقه همچنین علاوه بر موقعیت ژئوپولیتیک منحصر به فرد خود به لحاظ دسترسی آن به عمق خاورمیانه، به دلیل عبور بخش قابل توجهی از انرژی دنیا از اهمیت بالایی برای قدرتهای جهانی برخوردار است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تنگه هرمز همچنان زیر سایه سپاه/ سر به زیری آمریکایی ها در خلیج فارس

تنگه هرمز همچنان زیر سایه سپاه/ سر به زیری آمریکایی ها در خلیج فارس