مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 تیر 1397 ساعت 12:562018-07-16ورزشي

جمهوری اسلامی پیامی برای آمریکا توسط پوتین ارسال نکرده است/ توقف صادرات نفت ایران در جهان امروز شدنی نیست


سخنگوی و رییس مرکز دیپلماسی رسانه ای وزارت خارجه در خصوص ادعای برخی رسانه ها مبنی بر انتقال پیام به وسیله پوتین در دیدار قریب الوقوع آمریکا و روسیه گفت: - جمهوری اسلامی هیچ پیغامی را برای ترامپ از سوی پوتین ارسال نکرده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، بهرام قاسمی، سخنگو و رییس مرکز دیپلماسی رسانه ای وزارت خارجه در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران و اصحاب رسانه سومین سالگرد دستیابی به برجام را که با نام تعامل با جهان در پرونده ایران ثبت شده است تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که در عرصه بین الملل تعاملات سازنده و دیپلماسی به عنوان مهمترین عامل برای ارتباط دولت ها و ملت ها و دوری از جنگ منشأ اثر باشد.

وی در ادامه ضمن تبریک پیروزی فرانسه در جام جهانی فوتبال گفت: فوتبال امروز موضوعی مردمی، جهانی و بین المللی است که فراتر از ورزش است و باعث نزدیکی ملت ها شده و نشانه استفاده از فرصت ها، ظرفیت ها و استفاده به هنگام از دفاع، تهاجم و هوشمندی است.

*جمهوری اسلامی پیامی برای آمریکا توسط پوتین ارسال نکرده است قاسمی در ادامه این نشست خبری در پاسخ به سوالی در خصوص دیدار قریب الوقوع پوتین و ترامپ و اینکه شنیده می شود پوتین حامل پیامی از سوی ایران به آمریکا باشد، گفت: جمهوری اسلامی پیغامی برای ترامپ از سوی پوتین ندارد و اگ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جمهوری اسلامی پیامی برای آمریکا توسط پوتین ارسال نکرده است/ توقف صادرات نفت ایران در جهان امروز شدنی نیست

جمهوری اسلامی پیامی برای آمریکا توسط پوتین ارسال نکرده است/ توقف صادرات نفت ایران در جهان امروز شدنی نیست