مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 تیر 1397 ساعت 21:312018-07-15ورزشي

دارنده مدال نقره کشتی جهان در گفت و گو با فارس: ناداوری طلا را از من گرفت/ سخت ترین قرعه ممکن را داشتم


در دیدار فینال با حریف ترکیه ای با وجود تلاش فراوانم، ناداوری باعث نادیده گرفته شدن امتیازات من شد.

- شاهین بداغی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در ایذه با اشاره به پایان مسابقات جهانی کشتی فرنگی گروه سنی نوجوانان در کشور کرواسی اظهار کرد: در این دوره از مسابقات که در شهر زاگرب برگزار شد کشتی گیران ملی پوش تیم ملی کشورمان با درخشش خود مقتدرانه بر سکوی قهرمانی ایستادند.

وی با اشاره به حضور دو کشتی گیر ایذه ای در ترکیب تیم ملی افزود: من در وزن 60 کیلوگرم و ایمان محمدی از شهرستان ایذه به عنوان ملی پوش در ترکیب تیم ملی حضور داشتیم و من موفق به کسب مدال نقره این مسابقات شدم.

کشتی گیر ایذه ای تیم ملی کشورمان با اشاره به مدال نقره ماه گذشته خود در مسابقات قهرمانی آسیا بیان کرد: با توجه به قولی که پس از کسب این مدال داده بودم آن را عملی کردم و از این بابت بسیار خوشحالم، همچنین از تمام شهروندانی که در مراسم استقبال و جشن ورود من به شهرستان زحمت حضور و برپایی این برنامه را کشیدند تشکر می کنم.

بداغی با اشاره به سطح مسابقات و حریفان خود در این مسابقات گفت: مسابقات در سطح بسیار بالایی برگزار شد و تمام کشورهای نامدار و صاحب سبک در کشتی فرنگی در آن حضور داشتند و قرعه من نیز به سخت ترین حریفان یعنی کشتی گیران روسیه، آذربایجان و آمریکا خورد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دارنده مدال نقره کشتی جهان در گفت و گو با فارس: ناداوری طلا را از من گرفت/ سخت ترین قرعه ممکن را داشتم

دارنده مدال نقره کشتی جهان در گفت و گو با فارس: ناداوری طلا را از من گرفت/ سخت ترین قرعه ممکن را داشتم