مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 تیر 1397 ساعت 11:252018-07-09بين الملل

چالش پسماندهای هسته ای و اهمیت مدیریت آن


در نیروگاه های هسته ای ضایعاتی تولید می شود که به دلیل حساسیت مضاعف زباله های رادیواکتیو، مدیریت پسماندهای هسته ای باید تحت قوانین و محدودیت های خاصی انجام شود.

- ترس از مواد رادیواکتیو دیگر برای جهان و دانشمندان هسته ای به یک کابوس تبدیل شده است.

تجربه فاجعه هیروشیما و انفجار نیروگاه اتمی چرنوبیل نشان داد که حتی اگر یک گرم اورانیوم غنی شده به طبیعت و محیط زیست زندگی انسان وارد شود، چهار میلیون سال طول خواهد کشید تا وزن یک گرم اورانیوم و تشعشعات و آلودگی های سرطان زای ناشی از آن به نصف و یا به حد صفر برسد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری ورلد نوکلیر، اصولا موضوع تولید زباله های هسته ای از زمان کشف مواد رادیواکتیو مورد توجه قرار گرفت.

ولی پس از کشف شکافت بود که دانشمندان به خطرات زباله ها پی بردند چرا که دریافتند کلیه راکتورهای شکافت هسته ای ایزوتوپ های رادیواکتیو تولید می کنند.

ایزوتوپ هایی که میزان تابش شان برای حیات جانداران خطرناک است، بنابراین مسئله جداسازی و انبار کردن و دفن ایمن آنها با زیاد شدن تعداد راکتورها و سطح انرژی آنها سال به سال، مباحث گسترده ای را دربر گرفته است.

ایزوتوپ های رادیواکتیو در زباله های مایع، معمولا از طریق بارندگی به صورت جامد در می آید و انبار می شود و اگر این زباله ها در زمین در گودا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چالش پسماندهای هسته ای و اهمیت مدیریت آن

چالش پسماندهای هسته ای و اهمیت مدیریت آن