مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 تیر 1397 ساعت 12:062018-07-08اقتصادي

در راستای سیاست آمریکا صورت می گیرد افزایش 500 هزار بشکه ای صادرات نفت عربستان


عربستان در ماه ژوئن تولید خود را 500 هزار بشکه در روز افزایش داد تا بیش از پیش خواسته ترامپ اجابت کند.

- به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس" به نقل از بلومبرگ، عربستان به اوپک اعلام کرد که تولید ماه ژوئن این کشور به 10.

5 میلیون بشکه در روز رسیده است.

عربستان تلاش می کند تا براساس سیاست های آمریکا، قیمت نفت را در بازارهای جهانی کاهش دهد.

آمارهای ماه ژوئن نشان می دهد که تولید نفت عربستان نسبت به ماه قبل از آن 500 هزار بشکه در روز افزایش داشته است.

آمریکا پیش از این در توییتی اعلام کرده بود که کشورهای عضو اوپک به صورت مصنوعی قیمت نفت را در بازارهای جهانی بالا می برند، البته توییت های ترامپ تنها محدود به این نشد و در توییت های بعدی هم علاوه بر انتقاد از بالا بردن قیمت ها، از عربستان و روسیه خواسته بود، تا تولید را بالا ببرند.

بنابراین در حال حاضر سیاست آمریکا به دو دلیل افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی نخست اینکه این کشور به رغم افزایش تولیدات طی سال های گذشته به لطف تولیدکنندگان نفت شیل (نفت از رس) هنوز واردکننده عمده است، بنابراین افزایش قیمت می تواند اقتصاد این کشور را تضعیف کند.

دوم اینکه آمریکا کاهش قیمت در بازار را با هدف به زانو در آوردن ایران پیاده می کند و قصد دارد، با اعمال تحریمها از یک سو و کاهش قیمت نفت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در راستای سیاست آمریکا صورت می گیرد افزایش 500 هزار بشکه ای صادرات نفت عربستان

در راستای سیاست آمریکا صورت می گیرد افزایش 500 هزار بشکه ای صادرات نفت عربستان