مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 خرداد 1397 ساعت 08:352018-06-16اقتصادي

10 هزار میلیارد تومان تا اتمام طرح فاضلاب تهران


قائم مقام شرکت آب و فاضلاب تهران اظهار کرد: در حال حاضر 70 درصد شبکه فاضلاب تهران تکمیل شده است.

اما برای اتمام کامل این طرح به 10 هزار میلیارد تومان سرمایه نیاز است.

- علیرضا نوذری پور در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه به شرط تامین اعتبار می توان در عرض سه سال طرح فاضلاب شهر تهران را به طور صد در صد تکمیل کرد، گفت: تنها مشکل طولانی شدن این طرح منابع مالی بوده و به محض تامین این منابع با سرعت کار را تمام خواهیم کرد.

وی با با اشاره به اجرای 6527 کیلومتر از 9000 کیلومتر کل شبکه فاضلاب شهر تهران تاکید کرد: روند پیشرفت طرح فاضلاب تهران نسبتا مطلوب بوده و اگر تامین مالی صورت گیرد به نظر می رسد که با روند بهتری بتوان کار را پیش برد.

قائم مقام شرکت آب و فاضلاب تهران در خصوص طرح های اقتصاد مقاومتی در حوزه تکمیل فاضلاب استان تهران گفت: در حال حاضر تصفیه خانه های پرند، اسلامشهر، پردیس، شهریار و فشم افتتاح شده است.

در خصوص وضعیت کشور نیز باید گفت جمعیت تحت پوشش شهرهای دارای شبکه های جمع آوری فاضلاب بالغ بر 27 میلیون و 577 هزارو 434 نفر بوده "که این تعداد 47.

6 درصد جمعیت شهری کشور را در بر دارد و بر اساس آخرین خبرها 112 تصفیه خانه فاضلاب در حال ساخت است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

10 هزار میلیارد تومان تا اتمام طرح فاضلاب تهران

10 هزار میلیارد تومان تا اتمام طرح فاضلاب تهران