مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 اردیبهشت 1397 ساعت 11:252018-05-06ورزشي

سرود لیگ قهرمانان دوباره در مستایا به گوش خواهد رسید


والنسیا دیشب با شکست رئال بتیس برابر اتلتیک بیلبائو صعودش به لیگ قهرمانان اروپا قطعی شد.

- به گزارش ایسنا و به نقل از آس، والنسیا دیشب (شنبه) در هفته سی و ششم لالیگا در لحظات پایانی دروازه اش برابر ویارئال باز شد تا سه امتیاز دیگر از دست بدهد اما این تیم پس از پایان بازی جشن گرفت! شاگردان مارسلینو به لیگ قهرمانان صعود کردند و به همین خاطر سرود لیگ قهرمانان دوباره در مستایا به گوش خواهد رسید (ملودی رویای فوتبالیست ها).

جایگاه چهارم برای خفاش ها با شکست رئال بتیس مقابل اتلتیک بیلبائو در سن مامس تثبیت شد، رتبه ای که 30 میلیون یورو ارزش دارد.

بر این اساس والنسیا در سال پیش رو برای یازدهمین بار در لیگ قهرمانان اروپا (در فرمت جدیدش) حضور خواهد داشت البته با احتساب جام قهرمانان اروپا این عدد به 12 می رسد.

قانون جدید یوفا در کسب سهمیه باعث شد حضور شاگردان مارسلینو در فصل آینده لیگ قهرمانان با وجود قرار گرفتن در رتبه چهارم تثبیت شود.

والنسیا قرار نیست در پلی آف حضور داشته باشد.

خفاش ها سومین تیم اسپانیایی هستند که بیشترین حضور را در بهترین رقابت های باشگاهی داشتند.

تنها بارسلونا و رئال مادرید بالاتر از این تیم قرار دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرود لیگ قهرمانان دوباره در مستایا به گوش خواهد رسید

سرود لیگ قهرمانان دوباره در مستایا به گوش خواهد رسید