مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 اردیبهشت 1397 ساعت 00:002018-04-30اقتصادي

جزییات افزایش قیمت آب و برق تشریح شد


با توجه به این که در سبد هزینه خانوار شهری هزینه آب و برق سرجمع تنها از هزینه مصرفی دخانیات کمی بیشتر است و از مابقی مصارف کمتر دیده شده بر اساس تصمیم هیات دولت برای سال 97، - وزیر نیرو گفت: با توجه به این که در سبد هزینه خانوار شهری هزینه آب و برق سرجمع تنها از هزینه مصرفی دخانیات کمی بیشتر است و از مابقی مصارف کمتر دیده شده بر اساس تصمیم هیات دولت برای سال 97، هفت درصد به قیمت آب و برق اضافه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، رضا اردکانیان با بیان این که در بخش برق 50 درصد مشترکان کمتر از 148 کیلووات ساعت در ماه مصرف می کنند، گفت: 30 درصد دیگر مشترکان بین 148 تا 245 کیلووات ساعت در ماه مصرف دارند یعنی 80 درصد جمعیت در حد الگوی مصرف هستند.

وی ادامه داد: هر شهروند ایرانی در ماه در هزینه زندگی خود تنها 1247 تومان برای برق بیشتر هزینه خواهد کرد.

در بخش آب نیز باید گفت که میزان افزایش بسیار کم است.

وی تصریح کرد: به طور کلی در حوزه آب و برق 50 درصد مشترکان هر خانواده حدود 700 تومان و 30 درصد مشترکان هر خانواده 1700 تومان پرداخت خواهند کرد یعنی در مجموع برای هر نفر 200 تا 500 تومان جمع هزینه آب و برق خواهد شد.

وی با بیان این که سعی ما این است تا بر اساس سیاست های عمومی دولت به ویژه تاکیدات رییس جمهور، برنامه های خود را با هدف مدیریت مصرف تنظیم کنیم، گفت: از سال 57 تا پا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جزییات افزایش قیمت آب و برق تشریح شد

جزییات افزایش قیمت آب و برق تشریح شد