مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 فروردین 1397 ساعت 13:102018-04-15پزشكي

اعتیاد به گوشی هوشمند و شیوع تنهایی و افسردگی


اعتیاد به گوشی های هوشمند باعث تشدید احساس تنهایی، افسردگی و اضطراب می شوند.

- به گزارش ایسنا، یک مطالعه از دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو نشان می دهد که استفاده بیش از حد از گوشی های هوشمند و اعتیاد دیجیتالی درست مانند هر گونه سوء مصرف مواد است.

اعتیاد به استفاده از گوشی های هوشمند باعث شکل گرفتن نوعی از ارتباطات عصبی در مغز می شود که دقیقا در افرادی که برای کاهش درد از داروهای مخدر "اکسی کدون" مصرف می کنند، رخ می دهد.

همچنین اعتیاد به رسانه های اجتماعی می تواند تاثیراتی منفی بر ارتباطات اجتماعی افراد داشته باشد.

در این مطالعه که روی 135 دانشجو از دانشگاه سان فرانسیسکو صورت گرفت مشخص شد علاوه بر سطوح بالای احساس انزوا، تنهایی، افسردگی و اضطراب در دانشجویانی که استفاده زیادی از گوشی های هوشمند خود دارند، این دانشجویان تقریبا همیشه به هنگام مطالعه، تماشای تلویزیون، خوردن غذا و حضور در کلاس ها همزمان از گوشی های خود نیز استفاده می کنند.

این فعالیت مداوم علاوه بر اینکه باعث می شود کارآیی فرد در انجام کارهایش کاهش یابد، زمان زیادی را برای تمدد اعصاب و احیای دوباره ذهن و بدن باقی نمی گذارد.

به گزارش اکونومیک تایمز، این مطالعه راه هایی برای کنترل اعتیاد به گوشی ها و کامپیوترها ارائه داده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعتیاد به گوشی هوشمند و شیوع تنهایی و افسردگی

اعتیاد به گوشی هوشمند و شیوع تنهایی و افسردگی