مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 فروردین 1397 ساعت 10:412018-04-10سياسي

گفتگوی فارس با سازنده نماهنگ حاج حسین همدانی صداوسیما به سمت موسیقی فاخر برود/ ارشاد از موسیقی فاخر و ارزشی حمایت نمی کند


سازنده نماهنگ حاج حسین همدانی با بیان اینکه صداوسیما به سمت موسیقی فاخر برود، گفت: ارشاد از موسیقی فاخر و ارزشی حمایت نمی کند.

- صداوسیما به سمت موسیقی فاخر برود/ ارشاد از موسیقی فاخر و ارزشی حمایت نمی کند سازنده نماهنگ حاج حسین همدانی با بیان اینکه صداوسیما به سمت موسیقی فاخر برود، گفت: ارشاد از موسیقی فاخر و ارزشی حمایت نمی کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، 20 فروردین ماه مصادف با سالروز شهادت شهید آوینی، آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی است.

با توجه به اینکه شهید سید مرتضی آوینی، در دوران حیات خود لحظات پربرکت عمر خود را صرف انجام ارزش ها و احکام اسلامی در قالب هنر کرد بنابراین سزاوار بود که روز شهادت این هنرمند والامقام، با نام وی گره بخورد.

اما آنچه این روزها حائز اهمیت است، توجه به هنر و هنرمند در قالب توجه به ارزش های انقلاب و نظام است تا بتوان فرهنگ ایران و ایرانی را با نام اسلام گره زد و آن را به سراسر جهان صادر کرد، فرهنگی که زبانزد خاص و عام  بوده و اشاعه آن بر همگان لازم است.

در همین راستا سعید شادفر یکی از هنرمندان موسیقی استان همدان که در زمینه هنر انقلاب اسلامی فعالیت می کند و کارهای شاخصی چون نماهنگ حاج حسین همدانی را نیز انجام داده است، گفت وگو کردیم که در زیر می خوانید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گفتگوی فارس با سازنده نماهنگ حاج حسین همدانی صداوسیما به سمت موسیقی فاخر برود/ ارشاد از موسیقی فاخر و ارزشی حمایت نمی کند

گفتگوی فارس با سازنده نماهنگ حاج حسین همدانی صداوسیما به سمت موسیقی فاخر برود/ ارشاد از موسیقی فاخر و ارزشی حمایت نمی کند