مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 اسفند 1396 ساعت 17:062018-03-17بين الملل

یدیعوت آحارونوت گزارش داد «محمد بن سلمان» به دنبال ایجاد محور غربی-عبری-عربی علیه ایران


یک روزنامه صهیونیستی با اشاره به سفر قریب الوقوع ولی عهد عربستان به آمریکا نوشت، وی به دنبال ایجاد یک ائتلاف سه گانه آمریکایی-اسراییلی-عربستانی علیه ایران است.

- محمد بن سلمان به دنبال ایجاد محور غربی-عبری-عربی علیه ایران یک روزنامه صهیونیستی با اشاره به سفر قریب الوقوع ولی عهد عربستان به آمریکا نوشت، وی به دنبال ایجاد یک ائتلاف سه گانه آمریکایی-اسراییلی-عربستانی علیه ایران است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس"، منابع اسراییلی اعلام کردند توجه بسیاری که آمریکا به استقبال از محمد بن سلمان ولی عهد عربستان اختصاص می دهد تنها نشان دهنده دوستی عمیق با دونالد  ترامپ رییس جمهور آمریکا نیست بلکه حاکی از ایجاد ائتلافی متشکل از آمریکا، اسراییل و عربستان در مقابله با ایران است.

وب سایت اینترنتی روزنامه یدیعوت آحارونوت در این راستا گزارش داد: اینها (موارد ذکر شده) علاوه بر رفتن به سمت معامله قرن برای تسویه مسأله فلسطین به پیشنهاد ترامپ است ، موضوعی که به اسراییل اجازه توسعه در روابط دیپلماتیک با جهان عرب و در مقدمه آن عربستان سعودی را می دهد.

این سایت صهیونیستی در ادامه به منافع اقتصادی آمریکا در عربستان پرداخت و نوشت: ریاض یکی از مشتریان اصلی سلاح  است و میلیاردها دلار به صنعت نظامی آمریکا تزریق می کند؛ البته من


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یدیعوت آحارونوت گزارش داد «محمد بن سلمان» به دنبال ایجاد محور غربی-عبری-عربی علیه ایران

یدیعوت آحارونوت گزارش داد «محمد بن سلمان» به دنبال ایجاد محور غربی-عبری-عربی علیه ایران