مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 اسفند 1396 ساعت 11:012018-03-07ورزشي

مأموریت غیرممکن فوتسال ملی حفاری اهواز برای دفاع از عنوان قهرمانی


هفته آخر رقابت های لیگ برتر فوتسال بانوان امروز در حالی برگزار می شود که بانوان اهوازی برای دفاع از عنوان قهرمانی باید با 9 گل پالایش نفت آبادان را شکست دهند.

- به گزارش خبرگزاری فارس" از اهواز، تیم فوتسال بانوان ملی حفاری اهواز در حالی امروز میزبان پالایش نفت آبادان است که رقابت های لیگ برتر فوتسال بانوان امروز به پایان می رسد.

تیم فوتسال ملی حفاری اهواز مدافع عنوان قهرمانی امسال پا به پای پالایش نفت آبادان حاضر شد اما در نخستین هفته دور برگشت رقابت های لیگ برتر مغلوب دانشگاه آزاد شد تا فاصله این تیم اهوازی با پالایش نفت آبادان به 3 امتیاز برسد.

تیم پالایش نفت آبادان با هدایت رز جدیدی زاده توانست از هفته اول همه حریفان را با اختلاف زیاد شکست دهد و اکنون با 144 گل زده و 14 گل خورده بهترین تیم هجومی و دفاعی این رقابت ها محسوب می شوند.

تیم فوتسال حفاری اهواز که امسال به دنبال دفاع از عنوان قهرمانی خود بود، توانست تا پایان نیم فصل به مانند تیم پالایش نفت همه حریفان را شکست دهد اما در هفته سیزدهم این تیم لغزید و در تهران با نتیجه 5 بر یک از دانشگاه آزاد شکست خورد و از نفتی ها فاصله گرفت.

تیم فوتسال حفاری اهواز تا پایان هفته بیست و یکم با 135 گل زده و 21 گل خورده پس از پالایش نفت آبادان در رتبه دوم بهترین ها قرار دارد و امروز برای برپ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مأموریت غیرممکن فوتسال ملی حفاری اهواز برای دفاع از عنوان قهرمانی

مأموریت غیرممکن فوتسال ملی حفاری اهواز برای دفاع از عنوان قهرمانی