مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 اسفند 1396 ساعت 11:462018-03-01دانش

در دومین روز از گردهمایی معاونین فرهنگی دانشگاه آزاد افق ها و رویکردهای جدید فرهنگی دانشگاه آزاد توسط حجت الاسلام کلانتری تشریح شد


حجت الاسلام کلانتری در دومین گردهمایی معاونین فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه آزاد اصول کلی مدیریت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در دوره جدید را تشریح کرد.

- افق ها و رویکردهای جدید فرهنگی دانشگاه آزاد توسط حجت الاسلام کلانتری تشریح شد حجت الاسلام کلانتری در دومین گردهمایی معاونین فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه آزاد اصول کلی مدیریت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در دوره جدید را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه "، حجت الاسلام ابراهیم کلانتری دومین روز از گردهمایی معاونین دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای اینکه کار فرهنگی موفق باشد باید حضور مستمر و محسوس و ایفای نقش فعال در حوزه فرهنگی و دانشجویی وجو داشته باشد.

وی با بیان اینکه خیلی ها به عنوان مدیر معرفی می شوند اما حضورشان معلوم نیست، افزود: وقتی ما مسئولیتی قبول می کنیم باید تمام فکرمان در مسئولیتی باشد که به عهده گرفته ایم، این گونه انسان می تواند منشا اثر باشد.

کلانتری ادامه داد: مدیریت جهادی در کارهای فرهنگی ضرورت دارد.

تمرکز و جدیت در کار و حضور همه جانبه و جدی در کار مدیریت جهادی است که باید در کارهای فرهنگی پیش بگیریم.

وی تصریح کرد: برنامه ریزی و حرکت بر اساس مطالعه حساب شده و دقیق در کار، دومین اصلی است که در کار فرهنگی مهم است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در دومین روز از گردهمایی معاونین فرهنگی دانشگاه آزاد افق ها و رویکردهای جدید فرهنگی دانشگاه آزاد توسط حجت الاسلام کلانتری تشریح شد

در دومین روز از گردهمایی معاونین فرهنگی دانشگاه آزاد افق ها و رویکردهای جدید فرهنگی دانشگاه آزاد توسط حجت الاسلام کلانتری تشریح شد