مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 اسفند 1396 ساعت 12:452018-02-28بين الملل

مقدونیه 4 نام را برای پایان دادن به مناقشه با یونان بررسی می کند


یونان مخالف استفاده جمهوری سابق یوگسلاوی از نام "مقدونیه" است و این کشور هم به دنبال آن است که با تغییر نام بتواند عضوی از ناتو و اتحادیه اروپا شود.

- یونان مخالف استفاده جمهوری سابق یوگسلاوی از نام "مقدونیه" است و این کشور هم به دنبال آن است که با تغییر نام بتواند عضوی از ناتو و اتحادیه اروپا شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری دویچه وله، زوران زائو، نخست وزیر مقدونیه روز سه شنبه گفت، اگر شرافت کشورش با تغییر نام حفظ شود، شهروندان این کشور از آن در یک رفراندوم حمایت می کنند.

وی پس از برگزاری نشست کشورهای غرب بالکان در لندن، گفت: چهار پیشنهاد در این زمینه "جمهوری مقدونیه شمالی"، "جمهوری مقدونیه علیا"، "جمهوری واردار مقدونیه" و "جمهوری مقدونیه (اسکوپیه)" هستند.

این تعریف جغرافیایی تعیین کننده اختلاف موجود میان منطقه مقدونیه در یونان و این کشور محصور در خشکی حوزه بالکان است.

نخست وزیر مقدونیه در پاسخ به این سوال که آیا فکر می کند یونان با یکی از این گزینه ها خرسند می شود، گفت: بله، برخی از اسامی ارجحیت دارند و برخی دیگر آنچنان که باید خوب نیستند.

این صحبت ها از سوی نخست وزیر مقدونیه در حالی مطرح شد که هزاران تن در اسکوپیه در اعتراض به تغییر احتمالی نام کشورشان دست به راهپیمایی زدند و شعار "ز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مقدونیه 4 نام را برای پایان دادن به مناقشه با یونان بررسی می کند

مقدونیه 4 نام را برای پایان دادن به مناقشه با یونان بررسی می کند