مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 بهمن 1396 ساعت 22:062018-01-31سياسي

حسین شریعتمداری: تمام اقدامات دولت محرمانه است ولی شعار شفافیت سر می دهد/ فریب نارنجک های دودزا و بمب های صوتی دشمن را نخورید


برجام، قراردادهای نفتی و بسیاری از امور دولت محرمانه است و هر کاری می شود، به طور مستمر اعلام می کنند محرمانه است؛ - اما همین افراد دائم شعار شفافیت سر می دهد.

به گزارش خبرگزاری فارس" استان تهران، حسین شریعتمداری امشب در دومین سالگرد شهید مدافع حرم، مهدی ثامنی راد اظهار داشت: امروز نمی گوییم که دشمن احیاناً دست به عمل نظامی علیه ملت ایران نمی زند؛ اما این احتمال بسیار ضعیف است، چراکه خودشان عواقب آن را می دانند.

وی تصریح کرد: دونالد رامسفلد (سیاست مدار جمهوری خواه آمریکایی) می گفت هر کس که از جنگ با ایران حرف بزند، باید او را به تیمارستان معرفی کرد؛ پس امروز باید از این گزینه گذر کرد، گرچه نمی گوییم هرگز چنین چیزی در ذهن دشمنان انقلاب اسلامی وجود ندارد.

مدیرمسوول روزنامه کیهان اضافه کرد: دشمنان همواره قمپز در می کنند و صدای ادعاهای آنها به گوش می رسد؛ تهدیدهای دشمنان فقط صدای زیادی دارد تا مردم ما را بترسانند؛ غربی ها امروز دائم قمپز درمی کنند.

شریعتمداری خطاب به دشمنان کشورمان بیان داشت: شما که این قدر قمپز درمی کنید، یک نمونه اش حزب الله لبنان و یک نمونه دیگر این قمپز در کردن ها در یمن قابل مشاهده است.

وی تصریح کرد: سخنگوی نظامی ارتش سعودی شبی که فردای آن قرار بود جنگ یمن آغاز شود، در رسانه ها می گفت ما نهایتاً ظر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حسین شریعتمداری: تمام اقدامات دولت محرمانه است ولی شعار شفافیت سر می دهد/ فریب نارنجک های دودزا و بمب های صوتی دشمن را نخورید

حسین شریعتمداری: تمام اقدامات دولت محرمانه است ولی شعار شفافیت سر می دهد/ فریب نارنجک های دودزا و بمب های صوتی دشمن را نخورید