مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 بهمن 1396 ساعت 12:062018-01-25فرهنگي

هجوم به برلین رسید/ عدم حضور در بخش رقابتی


فیلم سینمایی هجوم به کارگردانی شهرام مکری و تهیه کنندگی سپهر سیفی به بخش پانوراما جشنواره فیلم برلین دعوت شد.

- به گزارش "، به دلیل اکران فیلم هجوم در ایران امکان حضور این فیلم در بخش مسابقه اصلی جشنواره فیلم برلین وجود نداشت و از این رو هجوم در بخش پانورامای این جشنواره نمایش داده می شود.

به این ترتیب اولین نمایش خارجی هجوم با جشنواره برلین آغاز می شود.

محمد اطبایی پخش کننده بین المللی فیلم پیش تر اعلام کرده بود که اکران های بین المللی هجوم از سال 2018 آغاز خواهد شد.

ماهی و گربه ساخته قبلی شهرام مکری نخستین نمایش بین المللی اش را از جشنواره ونیز آغاز کرد و این امیدواری وجود دارد که هجوم هم مثل آن فیلم مسیر موفقی را درجشنواره ها و نمایش های خارج از ایران داشته باشد.

هجوم در حال حاضر در گروه هنر و تجربه روی پرده است و در مدت اکران عمومی اش یکی از پرتماشاگرترین فیلم های این گروه بوده است.

انتهای پیام/ http://fna.

ir/a3sxmd نظرات دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هجوم به برلین رسید/ عدم حضور در بخش رقابتی

هجوم به برلین رسید/ عدم حضور در بخش رقابتی