مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 دی 1396 ساعت 20:552017-12-29سياسي

فتوای عجیب مفتی عربستان درباره نماز جمعه


مفتی اعظم عربستان سعودی در خطاب به خطیبان نماز جمعه این کشور تبدیل خطبه های نماز جمعه به سخنان سیاسی و مطبوعاتی و انتقادی را حرام دانست.

- به گزارش فارس، عبد العزیز بن عبدالله آل شیخ مفتی اعظم عربستان سعودی خطیبان نماز جمعه را از هر گونه سخنی غیر از موضوعات دینی در نماز منع کرد.

آل شیخ در گفت و گو با روزنامه عکاظ گفت: خطبه برای تذکر دادن به مردم و موعظه و هشدار در خصوص خشم الهی و ترغیب آن ها به اطاعت از خداوند است.

در خطبه ها باید در باره نماز و دادن زکات و روزه و حج و نیکی به والدین و .

سخن گفت.

او افزود: تبدیل خطبه نماز جمعه به تحلیل های سیاسی و مطبوعاتی و انتقادات شدید، پسندیده نیست و خروج از شرع محسوب می شود و با هدف نماز جمعه مغایرت دارد.

گفت و گوی مفتی اعظم عربستان با روزنامه عکاظ سه روز پس از دیدار محمد بن سلمان با وی در خانه اش انجام شده است و گفتنی است که روزنامه عکاظ نزدیکترین رسانه به ولی عهد سعودی محسوب می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فتوای عجیب مفتی عربستان درباره نماز جمعه

فتوای عجیب مفتی عربستان درباره نماز جمعه