مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 دی 1396 ساعت 16:502017-12-26فرهنگي

خبرهایی از سینما و تئاتر


خبرهای جدید از دو فیلم سینمایی، معرفی آثار بخش مسابقه مستند هشتمین جشنواره عمار و اجرای یک نمایش تازه در تالار مولوی بخشی از خبرهای سینما و تئاتر در پنجمین روز دی ماه هستند.

- به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فیلم، با اتمام فیلمبرداری فیلم سینمایی لالاکن به کارگردانی و نویسندگی مصطفا قربان پور و تهیه کنندگی حسن کلامی طی روزهای گذشته نسخه اولیه این فیلم به دفتر سی وششمین جشنواره فیلم فجر تحویل داده شد.

تدوین این فیلم به طور همزمان توسط یعقوب غفاری که در سمت مشاوره پروژه نیز کنار عوامل فیلم حضور دارد، از آغاز فیلمبرداری انجام شده است.

عوامل این فیلم سینمایی تلاش دارند تا اولین نمایش فیلم شان در سی وششمین جشنواره فیلم فجر باشد.

فیلم سینمایی لالاکن اثری اجتماعی، در ژانر کودک و نوجوان است که در خلاصه داستان آن آمده است: آرش پسرک رویاپردازی که در کوران اختلافات پدر و مادرش برای در امان ماندن از دنیای آدم بزرگ ها از رویاپردازی هایش برای خود پناهگاه می سازد.

در فیلم سینمایی لالاکن امین زندگانی، بهنوش بختیاری، پادینا رهنما و مریم سرمدی ایفای نقش می کنند.

راستین عزیزپور و عسل قزن قرایی به عنوان بازیگران کودک و نوجوان نیز در این فیلم حضور دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خبرهایی از سینما و تئاتر

خبرهایی از سینما و تئاتر