مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 دی 1396 ساعت 13:352017-12-24سياسي

دفاع وزیر علوم دولت احمدی نژاد از حسن روحانی


رأی دهندگان به روحانی به او فرصت بیشتری بدهند.

- به گزارش ایسنا، عضو شاخص فراکسیون ولایی معتقد است: هنوز از دولت جدید 5 الی 6ماه نگذشته است و زمان بیشتری لازم است که دولت روی ریل بهتری بیفتد.

محمدمهدی زاهدی، عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در مورد این که آیا دلسرد شدن مردم از روحانی باعث خواهد شد که سبد رای اصولگرایان در 1400 تغییر کند یا این جمعیت ناراضی تبدیل به منتقدان نظام خواهند شد، به نامه نیوز گفت: بالاخره در زمان انتخابات آقای روحانی قول هایی دادند که بعد از انتخابات ممکن است به وعده هایش عمل نکرده باشد و کسانی که رای دادند، دلخور می شوند که چرا این قول داده شده اما به آن عمل نشده است.

این ربطی به این که مردم مقابل نظام بایستند ندارد.

وی اظهار داشت: از کسانی که به روحانی رای دادند، درخواست دارم که فرصت بیشتری را به روحانی بدهند، از نظر سیاسی بنده به آقای روحانی رای ندادم اما چون منتخب مردم است لذا ما به این رای مردم بها می دهیم و سعی می کنیم از دولت حمایت کنیم که دولت زمین نخورد.

هنوز از دولت جدید 5 الی 6ماه نگذشته و زمان بیشتری لازم است که دولت روی ریل بهتری بیفتد.

وزیر علوم در دولت احمدی نژاد بیان کرد: این که برخی می گویند ممکن است مردم سرخورده شوند و در 1400 پای صندوق نیایند، تحلیل درستی نیست؛ چرا که مردم ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دفاع وزیر علوم دولت احمدی نژاد از حسن روحانی

دفاع وزیر علوم دولت احمدی نژاد از حسن روحانی