مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 آذر 1396 ساعت 11:252017-12-20اجتماعي

«زوج و فرد»، طرحی کم اثر برای کاهش آلودگی هوا


عضو هیئت علمی دانشکده انرژی و مکانیک دانشگاه شهید بهشتی ضمن انتقاد از اجرای طرح زوج و فرد از در منازل به عنوان یکی از تمهیدات کمیته اضطرار کاهش آلودگی هوا گفت: - در صحت شاخص ­های کیفیت هوا که از سوی سازمان محیط زیست و شهرداری اعلام می شود نباید هیچ شک و شبهه ای وجود داشته باشد.

محمدعلی احترام در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه امروزه طی مقالات علمی متعدد، اثربخشی طرح هایی مثل زوج و فرد در کاهش آلودگی هوا و حفظ سلامتی شهروندان رد شده است، تصریح کرد: همه می دانیم که در شرایط کنونی، تنفس در هوای آزاد سم است و تا حد ممکن باید از تردد در فضای باز خودداری کرد اما وقتی دستور داده می شود که شهروندان از آوردن خودروی سواری در سطح شهر خودداری کنند حتی اگر بر کاهش آلودگی هوا نیز اثرگذار باشد، از آنجایی که شهروندان بیشتر در معرض آلودگی هوا قرار می گیرند، خطرات بیشتری جان آن ها را تهدید می کند.

شهروندان با اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده چه می کنند؟ وی با طرح این پرسش طرح هایی مثل زوج و فرد برای کاهش آلودگی هوا بر چه مبنایی اتخاذ می شود؟ گفت: باید بررسی شود افرادی که بر اثر اجرای طرح زوج و فرد، رفت وآمدشان محدود شده است چه راهکاری برای رفتن به مقصد اتخاذ می کنند؟ این دسته از شهروندان چند راه دارند؛ اول اینکه زودتر از ساعت 6 از خانه خارج ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«زوج و فرد»، طرحی کم اثر برای کاهش آلودگی هوا

«زوج و فرد»، طرحی کم اثر برای کاهش آلودگی هوا