مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 آذر 1396 ساعت 09:102017-12-19اقتصادي

تفاوت چشم گیر قیمت نوبرانه های شب یلدا


مدیرعامل سازمان میادین، میوه و تره بار گفت: انار، هندوانه و دیگر نوبرانه های شب یلدا با قیمت مصوب و به اندازه کافی در 244 نقطه پایتخت در اختیار مردم قرار می گیرد.

به گزارش فارس، محمدرضا رحیمی در مورد آخرین کارهای انجام شده سازمان میادین برای عرضه میوه های مصرفی مورد نیاز شب یلدا از جمله انار و هندوانه گفت: سازمان میادین، میوه و تره بار در 244 نقطه از تهران آماده خدمت رسانی به مردم است و برای شب یلدا، کارهای مختلفی را مدنظر قرار داده ایم که یکی از آنها افزایش ساعت کار میادین از ساعت 19 به 21 است.

وی افزود: همچنین تعداد ترازوهای وزن کشی میوه و کارگران میادین را هم افزایش داده ایم، تا مردم به دلیل ازدحام و خرید، وقت کمتری را در صف بگذرانند.

وی از هماهنگی با بهره برداران سازمان میادین برای ذخیره سازی مناسب میوه های شب یلدا خبر داد و گفت: انار، هندوانه، خرمالو و ازگیل از جمله میوه هایی است که به اندازه کافی در ذخیره انبار سازمان میادین فراهم شده است.

مدیرعامل سازمان میادین، میوه و تره بار در پاسخ به اینکه چه قیمتی برای میوه های مورد نیاز شب یلدا در نظر گرفته اید، خاطرنشان کرد: امروز کمیته قیمت گذاری با حضور نماینده وزارت جهاد کشاورزی و صنعت، معدن، تجارت برگزار می شود که قیمت قطعی برای روز سه شنبه اعلام خواهد شد، اما در حال حاضر هر ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تفاوت چشم گیر قیمت نوبرانه های شب یلدا

تفاوت چشم گیر قیمت نوبرانه های شب یلدا