مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 آذر 1396 ساعت 11:552017-12-09دانش

پاسخ رییس دانشگاه آزاد نجف آباد به نامه ولایتی: حواشی مراسم روز دانشجو با غرض ورزی منتشر شد/ با افراد خاطی برخورد قانونی شد


پاسخ رییس دانشگاه آزاد نجف آباد به نامه ولایتی: حواشی مراسم روز دانشجو با غرض ورزی منتشر شد/ با افراد خاطی برخورد قانونی شد " سرپرست واحد نجف آباد در واکنش به نامه رییس هیت امنا و هییت موسس دانشگاه آزاد اسلامی نکاتی را درباره مراسم روز دانشجو این دانشگاه اعلام کرد.

به گزارش تسنیم، مهران مجلسی سرپرست واحد نجف آباد در واکنش به نامه علی اکبر ولایتی رییس هیت امنا و هییت موسس دانشگاه آزاد اسلامی نکاتی را درباره مراسم روز دانشجو این دانشگاه اعلام کرد.

مجلسی در این نامه با ابراز تأسف از بروز برخی حواشی در مراسم روز دانشجو در این واحد آورده است: به نظر می رسد تصاویر مربوط به حواشی مراسم با غرض ورزی و برنامه ریزی از پیش تعیین شده منتشر شده است.

در بخش دیگری از این نامه تاکید شده است: با پیگیری سریع و به موقع مسئولین دانشگاه، افراد خاطی شناسایی و اقدامات قانونی صورت پذیرفته است لذا ضمن تقدیر و تشکر از عنایت ویژه حضرتعالی اطمینان خاطر می دهیم ضمن جلوگیری از تکرار چنین اعمال ناشایستی نهایت تلاش خود را به کار خواهیم بست.

به گزارش تسنیم، طی روزهای گذشته در پی انتشار تصاویری از مراسم 16 آذر و روز دانشجو در فضای مجازی و تهیه و ارسال گزارش های موثق به دکتر ولایتی رییس هیئت امنا و موسس دانشگاه آزاد اسلامی طی نامه ای به رییس این دانشگاه ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پاسخ رییس دانشگاه آزاد نجف آباد به نامه ولایتی: حواشی مراسم روز دانشجو با غرض ورزی منتشر شد/ با افراد خاطی برخورد قانونی شد

پاسخ رییس دانشگاه آزاد نجف آباد به نامه ولایتی: حواشی مراسم روز دانشجو با غرض ورزی منتشر شد/ با افراد خاطی برخورد قانونی شد