مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 آذر 1396 ساعت 11:352017-11-29اقتصادي

چرا به سهمیه 30 درصدی زنان در مدیریت کشور می بالید؟


در همایش ملی زنان و توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی میزان نقش زنان در تولید ناخالص کشور حدود 40 درصد اعلام شد و موضوعاتی از قبیل مشکلات حضور زنان در محیط کسب وکار، - نگرش بخش های دولتی و خصوصی در زمینه مدیریت زنان مطرح و تاکید شد و با توجه به توانمندی های موجود دراین بخش از نیروی انسانی و آمادگی برای پذیرش مسئولیت، ضرورت دارد نگرش ها و فرهنگ ها در این زمینه تغییر کند و سهمیه بندی برای فعالیت زنان در عرصه های مدیریتی کشور برداشته شود.

به گزارش ایسنا، سیده فاطمه مقیمی - رییس کانون زنان بازرگان - در این همایش که امروز هشتم آذرماه با حضور زنان بازرگان و بانوان فعال در عرصه های اقتصادی و اجتماعی سراسر کشور در اتاق بازرگانی شیراز برگزار شد، اظهار کرد: قطعا روند توسعه پلکانی است و یک شبه تحول ایجاد نمی شود و در بخش خصوصی این نگاه باید با سرعت بیشتری صورت بگیرد.

وی با بیان این که 60 تا 80 درصد فعالیت در صنایع پوشاک و نساجی در کشورهای آسیایی به عهده زنان است، گفت: این در حالی است که نقش زنان در تولید ناخالص داخلی کشور ما کمتر از 40 درصد است در صورتی که حدود 60 درصد از ورودی های دانشگاه به زنان اختصاص دارد.

رییس کانون زنان بازرگان، با اشاره به این که طبق پیش بینی بانک جهانی در خصوص محیط کسب و کار در سال 2018 رتبه ایران از 124، چهار رتبه تنزل پید


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا به سهمیه 30 درصدی زنان در مدیریت کشور می بالید؟

چرا به سهمیه 30 درصدی زنان در مدیریت کشور می بالید؟