مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 26 آبان 1396 ساعت 10:402017-11-17سياسي

چند روایت پراکنده از دزدان دریایی


خورخه لوییس بورخس در «تاریخ جهانی شرارت» سهمی قابل قبول به دزدان دریایی می دهد.

این مطلب کوتاه اشاره ای است به زندگی چند نفر از حاملان شرارت جهان که رخت دزدان دریایی را پوشیده بودند.

- خورخه لوییس بورخس در تاریخ جهانی شرارت سهمی قابل قبول به دزدان دریایی می دهد.

این مطلب کوتاه اشاره ای است به زندگی چند نفر از حاملان شرارت جهان که رخت دزدان دریایی را پوشیده بودند.

به گزارش ایسنا، مجله چلچراغ نوشت: و در غیاب شرارت بود که جهان به آغوش مرگ رفت! این یکی از چند پیش گویی برجسته دئولفوی قدیس، راهب نیمه دیوانه رمی در قرون وسطا بود.

دئولفوی معتقد بود جهان با شیب تندی به سمت خیر و نیکی مطلق در حرکت است و احتمالا به زودی اثری از شرارت در جهان باقی نمی ماند.

او نگران بود که در این دنیای فاقد شرارت نیکی و خیر ارزش خود را از دست بدهد.

مرگ زودهنگام دئولفو (کسی نمی تواند درباره طبیعی یا غیر طبیعی بودنش قضاوت کند) باعث شد پیروانش از چند 10 نفر تجاوز نکند و هنگامی که آنها تصمیم گرفتند از شرارت جهان پاسداری کنند، کلیسای رم به سرعت آنها را قلع و قمع کرد.

به هر حال دئولفو و پیروانش بیهوده نگران بودند.

شرارت قرار نبود به آن زودی ها از دنیا رخت بربندد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چند روایت پراکنده از دزدان دریایی

چند روایت پراکنده از دزدان دریایی