مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 شهریور 1396 ساعت 15:152017-09-16اقتصادي

همکاری رنو، نیسان و میتسوبیشی در یک طرح مهم


سه شرکت رنو، نیسان و میتسوبیشی در نظر دارند تا پنج سال دیگر، اولین اتومبیل کاملا اتوماتیک را که نیاز به هیچ گونه نظارت انسانی نداشته باشد، تولید کنند.

- سه غول تولیدکننده اتومبیل در جهان، برنامه های بلندپروازاه ای برای تولید طیف وسیعی از اتومبیل های الکتریکی، اتوماتیک و روباتیک با استفاده از سیستم عامل های مشترک دارند.

به گزارش تجارت نیوز به نقل از سی ان ان، در بیانیه ای که روز جمعه منتشر شد، این سه شرکت در نظر دارند، برای ساخت اولین تاکسی های بدون راننده در جهان پیشرو باشند.

لازم به ذکر است، نیسان در حال تولید پرفروش ترین خودروی الکتریکی خود به نام Nissan Leaf است که اخیرا طراحی مجدد آن صورت گرفته است.

در این بیانیه همچنین آمده است که این سه شرکت قصد دارند، 12 اتومبیل جدید تمام برقی را تا سال 2022 تولید کنند.

این مدل ها با استفاده از قطعات و پایه های توسعه یافته ساخته می شوند.

و به ازای هر 15 دقیقه شارژ، قادرند 143 مایل حرکت کنند.

این میزان در حال حاضر به ازای هر 15 دقیقه شارژ، 56 مایل است.

تا سال آینده این اتحادیه در نظر دارد وسایل نقلیه کاملا اتوماتیک را برای رانندگی در بزرگراه ها تولید کند.

این اتومبیل مشابه خودروهای اتوپایلت تسلا و پروپایلت نیسان خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همکاری رنو، نیسان و میتسوبیشی در یک طرح مهم

همکاری رنو، نیسان و میتسوبیشی در یک طرح مهم