مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 شهریور 1396 ساعت 14:302017-09-13فرهنگي

صمدیان چه فیلمی را مناسب اسکار می داند؟


فیلم سینمایی «نفس» از ساخته های نرگس آبیار یکی از فیلم های مورد نظرمن برای قرار گرفتن در لیست سینمای ایران جهت معرفی به آکادمی اسکار است.

- سیف الله صمدیان معتقد است: فیلم سینمایی نفس از ساخته های نرگس آبیار یکی از فیلم های مورد نظرمن برای قرار گرفتن در لیست سینمای ایران جهت معرفی به آکادمی اسکار است.

این هنرمند عکاس و فیلم ساز درباره قابلیت های فیلم سینمایی نفس برای معرفی برای اسکار به ایسنا گفت: تصویر فیلم یکی از بارزترین ویژگی های فیلم سینمایی نفس است که تصویری مناسب از حال و هوای کل اثر را ارائه کرده است و این مهم تنها متوجه فیلمبردار فیلم نمی شود و طبیعتا کارگردان، فیلمنامه نویس و دیگر عوامل تولید فیلم و کل محیطی که پشت نفس می ایستند در ساخت فیلم دخیل بوده اند.

وی ادامه داد: ولی در این تصویرسازی چه بخواهیم و چه نخواهیم متهم ردیف اول در جلوه گری ساعد نیک ذات است که به درستی هم با ذات نیک خودش و هم با دستان یاری رسان اش که همان ساعد باشد کمک حال بسیاری از فیلمسازان بوده است که می توان به کارگردان هایی چون بهمن قبادی، احسان عبدی پور و نرگس آبیار اشاره کرد.

صمدیان خاطرنشان کرد: به نظرمن ساعد در این یاری رسانی با دست و دلش کمک کرده و ذات درونی شده عکاسی است و کمک می کند تا در فیلم از جهت بصری به نکات پنهان فیلمنامه بر روی پرده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صمدیان چه فیلمی را مناسب اسکار می داند؟

صمدیان چه فیلمی را مناسب اسکار می داند؟