مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 شهریور 1396 ساعت 12:352017-09-02اقتصادي

پلمب 7 واحد صنفی متخلف در تبریز


رییس پلیس امنیت عمومی آذربایجان شرقی از اجرای طرح نظارت بر صنوف پوشاک و پلمب هفت واحد صنفی متخلف در تبریز خبر داد.

- به گزارش ایسنا، سرهنگ محمدحسن پاشا در تشریح این خبر گفت: گشت های کنترلی و نظارتی تلفیقی اداره نظارت براماکن عمومی و نمایندگان اتاق اصناف و بازرسان اتحادیه های مربوطه بصورت محسوس و نامحسوس تعداد 385 واحد صنفی را بازرسی کردند.

وی افزود: در این طرح به تعداد 516 نفر از مدیران واحدهای صنفی در خصوص رعایت ضوابط و مقررات اماکن عمومی، عدم به کارگیری فروشنده بدحجاب و بد پوشش آموزش های لازم ارائه شد.

پاشا با اشاره به نتایج این طرح، خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح از تعداد 79 واحد صنفی به علت عدم رعایت ضوابط و مقررات تعهد اخذ و به تعداد 52 واحد صنفی دیگر نیز به دلیل عدم رعایت ضوابط و مقررات اماکن عمومی و همچنین به 45 واحد صنفی به دلیل نداشتن پروانه کسب برگه اخطاریه صادر و تعداد 32 ثوب البسه و پیراهن نامتعارف منقوش به عناوین بیگانه، پشت نویس و تصاویر مبتذل کشف شد.

رییس پلیس امنیت عمومی آذربایجان شرقی تصریح کرد: در این طرح هفت واحد صنفی برابر ماده 27 قانون نظام صنفی پلمب و مدیران آنها پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پلمب 7 واحد صنفی متخلف در تبریز

پلمب 7 واحد صنفی متخلف در تبریز