مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 مرداد 1396 ساعت 12:562017-08-16اقتصادي

مشاور وزیر صنعت در گفت وگو با فارس: چالش بین وزارت خانه ها تنظیم بازار محصولات کشاورزی را ناکارآمد کرده است


مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن اظهار بی اطلاعی از رایزنی وزیر پیشنهادی وزارت صمت برای لغو قانون انتزاع و بازگشت این وظایف از وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صمت گفت: - چالش بین وزارت خانه ها تنظیم بازار محصولات کشاورزی را ناکارآمد کرده است مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن اظهار بی اطلاعی از رایزنی وزیر پیشنهادی وزارت صمت برای لغو قانون انتزاع و بازگشت این وظایف از وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صمت گفت: این موضوع همواره یک موضوع چالشی بین دو وزارتخانه بوده است.

" محمود دودانگه مشاور وزیر صنعت ،معدن و تجارت در گفتگو با خبرنگار بازرگانی فارس گفت: تنظیم بازار محصولات کشاورزی همواره به عنوان یکی از موضوعات چالشی مورد بحث بین وزارت بازرگانی یا وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی بوده است و به همین دلیل مدیریت بازار این محصولات معمولا کارآمدی لازم را نداشته و همواره نوساناتی در بازار این محصولات قابل مشاهده است.

معاون سابق برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت بازرگانی افزود: بنابراین لازم است با تعامل مناسب و همین طور اتخاذ رویکرد تخصصی در دستگاه ها و ایجاد تمرکز در سیاست گذاری بازرگانی ، شاهد بهبود وضعیت بازار این محصولات در راستای پشتیبانی موثر از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشاور وزیر صنعت در گفت وگو با فارس: چالش بین وزارت خانه ها تنظیم بازار محصولات کشاورزی را ناکارآمد کرده است

مشاور وزیر صنعت در گفت وگو با فارس: چالش بین وزارت خانه ها تنظیم بازار محصولات کشاورزی را ناکارآمد کرده است