مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 مرداد 1396 ساعت 16:402017-08-11ورزشي

برگزاری نشست فراکسیون تولید و اشتغال با وزیرپیشنهادی ورزش


عضو هیات رییسه مجلس با اشاره به برگزاری نشست فراکسیون تولید و اشتغال با وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان، گفت: انتظار نمایندگان از این وزیر پیشنهادی در دولت دوازدهم توجه جدی به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته از نظر امکانات ورزشی است.

- غلامرضا کاتب عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی و رییس فراکسیون تولید و اشتغال با بیان اینکه حوزه ورزش و جوانان بعنوان یکی از حساس ترین وزارتخانه های ما مطرح است و سطح مطالبات و انتظارات مردم بویژه جوانان بسیار بالا است، گفت: سوابق آقای سلطانی فر بعنوان یکی از مدیران باتجربه کشور بر همه ما روشن است و در این مدت کوتاهی که در کابینه یازدهم سکاندار وزارت ورزش و جوانان بود به اعتقاد اکثر نمایندگان مجلس شاهد آرامش نسبی در ورزش کشور ومشاهده بارقه های امید در تمامی سطوح هستیم.

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی، در ادامه افزود: ولیکن هنوز نتوانسته ایم آنگونه که باید جبران کاستی ها و عقب ماندگی های بجا مانده از گذشته را شاهد باشیم و در این حوزه جای کار فراوانی داریم.

لذا انتظار نمایندگان مجلس از وزیر پیشنهادی وزارت ورزش وجوانان در دولت دوازدهم توجه جدی به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته از نظر امکانات ورزشی می باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری نشست فراکسیون تولید و اشتغال با وزیرپیشنهادی ورزش

برگزاری نشست فراکسیون تولید و اشتغال با وزیرپیشنهادی ورزش