مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 مرداد 1396 ساعت 12:402017-08-11بين الملل

اسماعیل هنیه اصرار داشت در سفر اخیر به تهران ریاست هیات حماس را داشته باشد


یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس که در سفر به تهران برای مشارکت در مراسم تحلیف روحانی، ریاست هیأت حماس را بر عهده داشت، گفت: اسماعیل هنیه اصرار داشت در سفر اخیر به تهران ریاست هیأت حماس را بر عهده بگیرد، - اما شرایط اقتضا نکرد.

به گزارش ایسنا، عزت الرشق عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در گفت وگو با وب گاه خبری الرساله نت گفت: جنبش حماس مرحله سستی روابط با ایران را رد کرد و امروزه در حال تحکیم و گسترش روابط با ایران است و روابط ما با تهران در بهترین شکل ممکن است و سفر اخیر ما به تهران پیامی است که بر این مسأله تأکید دارد.

وی افزود: جنبش حماس به خصوص در سایه گسترش روابط با تهران و قاهره وارد مرحله جدید و پیشرفته ای در روابط خارجه شد.

این عضو حماس در ادامه گفت: روابط حماس و تهران از مرحله روابط سست که به خاطر دلایل و شرایط معروفی به وجود آمده بود، گذشت.

با وجود این که روابط ما با تهران هیچ گاه قطع نشد و حمایت ایران از ملت فلسطین نیز هیچ گاه قطع نشد و اکنون روابط ما در بهترین شکل ممکن است.

عزت الرشق گفت: سفر ما به تهران در پاسخ به دعوت علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی ایران از اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی جنبش حماس برای مشارکت در مراسم تحلیف روحانی بود و شرایط حصار موجود در نوار غزه باعث جلوگیری از خروج اسماعیل هنیه شد، با وجود این که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اسماعیل هنیه اصرار داشت در سفر اخیر به تهران ریاست هیات حماس را داشته باشد

اسماعیل هنیه اصرار داشت در سفر اخیر به تهران ریاست هیات حماس را داشته باشد