مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 مرداد 1396 ساعت 10:402017-08-01اقتصادي

مشوق های صادراتی باید هوشمند و هدفمند باشد


رییس کنفدراسیون صادرات ایران گفت: تولید در ایران نسبت به رقبا در بازارهای صادراتی، گرانتر است و عوامل متعددی، فرصت را از صادرکنندگان می گیرد.

- به گزارش مهر به نقل از صدا و سیما، محمد لاهوتی در گفتگوی خبری شبکه یک سیما گفت: موضوع هایی که مورد تاکید جلسه اخیر ستاد اقتصاد مقاومتی بوده است، بر اساس موارد پیشنهادی صادرکنندگان و فعالان اقتصادی طرح شد.

وی گفت: ارتباطات بانکی در بعد برجام نیز به روش گذشته صورت گرفته، اما آنچه که اصل موضوع در کاهش صادرات اثرگذار است، نرخ ارز است که به آن اشاره ای نشده است.

رییس کنفدراسیون صادرات ایران افزود: از شروع دولت یازدهم تا پایان آن، نرخ ارز رشد متناسب با تورم را نداشته و فرمول قانون برنامه چهارم، پنجم و احکام دائمی برنامه ششم نیز رعایت نشده است، بنابراین باید بسته های حمایتی و مشوق های صادراتی نیز در کنار این عقب ماندگی نرخ ارز از تورم، لحاظ شود.

لاهوتی تصریح کرد: اگر به آمارها نگاه شود، سهم سایر کالاها در کاهش صادرات 15.

5 درصد است که نشانگر آن است که کالاهای صنعتی، کشاورزی و معدنی با کاهش صادرات مواجه بوده که درست همان کالاهایی هستند که ارزش افزوده بالاتری دارند.

وی افزود: محیط کسب و کار و عوامل جانبی متاثر از شرایط کسب و کار است که البته بهره وری پایین بنگاه ها را نیز نباید از یاد برد، اگر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشوق های صادراتی باید هوشمند و هدفمند باشد

مشوق های صادراتی باید هوشمند و هدفمند باشد