مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 تیر 1396 ساعت 08:402017-07-19اقتصادي

بازدید معاون علمی از تازه ترین دستاوردهای حوزه دارویی و پزشکی


معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در بازدید از شرکت های فناور داخلی ارائه کننده محصولات و تجهیزات دارویی و پزشکی توانمند، با جدیدترین دستاوردهای فناوران کشور در این حوزه آشنا شد.

- به گزارش ایسنا دکتر سورنا ستاری در سلسله برنامه های خود در زمینه بازدید از شرکت های دانش بنیان، از آخرین دستاوردهای تحقیقات برخی از شرکت های دانش بنیان در زمینه محصولات و تجهیزات دارویی و پزشکی بازدید کرد.

دستگاه های تولیدکننده فرآورده های دارویی و هورمون رشد، داروی نوترکیب نازایی با ظرفیت تأمین نیاز داخلی و همچنین عرضه فرآورده های تولیدی به دیگر کشورها از تازه ترین توانمندی های محققان کشور بوده است که دکتر ستاری از آن بازدید کرد.

این محققان توانستند ظرفیت تولید 9 هزار لیتر آنتی بادی مونوکلونال را در کشور محقق کنند.

ستاری با حضور در بخش تولید داروهای نوترکیب از یکی از شرکت های دانش بنیان فعال در زمینه تولید داروها در قالب قرص، کپسول و دیگر اشکال دارویی برای بیماری هایی همچون سرطان، MS، نارسایی های کلیوی و دیگر بیماری هایی که تولید داروی آن نیاز مند شرایط خاص و پیچیده است، بازدید کرد.

یکی دیگر از شرکت های دانش بنیان موفق به تولید محصول ضد سرطان بورتزومیب ، فرآورده ای مهم برای بیماران سرطانی را با بهره گیری از فناوری ایزولاتور شده است؛ این د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازدید معاون علمی از تازه ترین دستاوردهای حوزه دارویی و پزشکی

بازدید معاون علمی از تازه ترین دستاوردهای حوزه دارویی و پزشکی