مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 تیر 1396 ساعت 08:302017-07-12ورزشي

تیم ملی دوومیدانی معلولان عازم لندن شد


تیم ملی دوومیدانی جانبازان و معلولان برای شرکت در رقابت های جهانی امروز راهی لندن شد.

- به گزارش ایسنا، رقابت های دوومیدانی جانبازان و معلولان از روز جمعه 23 تیر در استادیوم المپیک شهر لندن برگزار می شود که تیم ملی دوومیدانی ایران برای شرکت در این رقابت ها با 20 ورزشکار (2 ورزشکار زن و 18ورزشکار مرد) صبح امروز راهی لندن شد.

رقابت های دوومیدانی معلولان در تمام ماده های دوومیدانی اعم از پرتاب دیسک، نیزه و وزنه به جز دو برگزار خواهد شد که نمایندگان ایران؛ سیامک صالح فرج زاده و محسن کاییدی در کلاس F34 روز جمعه در ماده پرتاب وزنه به مصاف حریفان خود خواهند رفت.

دوومیدانی کاران اعزامی به این تورنمنت عبارتند از: جواد حردانی، علی اصغر جوانمردی، محسن کاییدی، محسن مجیدی، سجاد محمدیان، علیرضا مختاری، هاشمیه متقیان، مهران نکویی مجد، حامد امیری، سامان پاکباز، سیامک صالح فرج زاده، مهدی علیزاده، اسداله عظیمی، عبداله حیدری، امان اله پاپی، محمد خالوندی، جلیل باقری جدی، علی محمدیاری، سجاد نیک پرست و فاطمه منتظری.

در این تورنمنت، بهمن رضایی به عنوان مدیرفنی و سرمربی و رسول کیانی آذر، مصطفی بهرامی، هرمز رادصادقی، الهه شیعه و حمید مزارزیی نیز به عنوان مربیان تیم ملی را در لندن همراهمی خواهند کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تیم ملی دوومیدانی معلولان عازم لندن شد

تیم ملی دوومیدانی معلولان عازم لندن شد