مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 تیر 1396 ساعت 12:122017-07-10سياسي

سپاه و بسیج نظام را در مقابل هجمه های داخلی و خارجی بیمه کرد


در ابتدای انقلاب که دشمن به دنبال خلع سلاح نظام بود، تاسیس سپاه و بسیج توسط امام توانست نظام را سرپا نگه دارد.

- فرمانده کل ارتش گفت: در ابتدای انقلاب که دشمن به دنبال خلع سلاح نظام بود، تاسیس سپاه و بسیج توسط امام توانست نظام را سرپا نگه دارد.

به گزارش ایسنا، سرلشکر عطاءالله صالحی فرمانده کل ارتش در مراسم معارفه حجت الاسلام محمدحسنی به عنوان رییس جدید سازمان عقیدتی سیاسی ارتش که صبح امروز با حضور مقامات و فرماندهان نظامی برگزار شد، اظهار کرد: 12سال قبل که برای انتصاب خدمت رهبری رسیدم، ایشان یکی از مهمترین کارهای امام(ره) را تاسیس نظام جمهوری اسلامی عنوان کردند.

یکی دیگر از کارهای تاسیسی مهم امام(ره) تاسیس عقیدتی سیاسی ارتش بود و یکی دیگر نیز تاسیس سپاه و بسیج بیست میلیونی که نظام را در مقابل هجمه های داخلی و خارجی بیمه کرد.

وی خاطر نشان کرد: در ابتدای انقلاب که دشمن به دنبال خلع سلاح نظام بود، تاسیس سپاه و بسیج توسط امام توانست نظام را سرپا نگه دارد.

فرمانده کل ارتش با تاکید براینکه عقیدتی سیاسی از کارهای مهم امام خمینی(ره) بود که الان نتایج آن را در ارتش می بینیم، گفت: حجت الاسلام آل هاشم تلاش های بسیاری در ارتش کرد و یک بار خدمت آقا ذکر خیر ایشان بود که ایشان فرمودند آقای آل هاشم مرد شریفی است و بعد از این فر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سپاه و بسیج نظام را در مقابل هجمه های داخلی و خارجی بیمه کرد

سپاه و بسیج نظام را در مقابل هجمه های داخلی و خارجی بیمه کرد